20 Eylül 2024 Cuma

İkiyüzlü siyasete devam: Erdoğan Filistin zulmünü anlatan sergiyi gezdi

Filistin halkına soykırım saldırıları düzenleyen siyonist İsrail'le ticareti devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ikiyüzlü siyasetine devam etti. Erdoğan, İnsan Hakları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Siyonizmin katliam ve soykırım tarihi" sergisini gezdi.

Siyonist İsrail'le ticari, askeri ve diplomatik ilişkileri sürdüren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, gelişen tepkilerin ardından önceki ticari ilişkilere kısıtlama sonra tamamen kesildiğini açıklarken, İsrail'le ticaret devam etti.

Son olarak, TÜİK'in nisan ayı verilerinde İsrail'e 298 milyon 116 bin 403 dolar ihracat yapıldığı bilgisi yer aldı. 2024 yılının ilk dört ayında iki ülke arasındaki toplam ticaret hacmi 1,82 milyar dolara ulaştı.

İsrail'le ticari, askeri ve diplomatik ilişkileri hiçbir zaman kesmeyen Erdoğan, ikiyüzlü siyasetini bugün de sürdürdü.

'VİCDAN YOKSUNU 3-5 SİYONİST İŞBİRLİKÇİ'
AKP'nin Kızılcaham'da düzenlediği kampa katılan Erdoğan, İnsan Hakları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Siyonizmin katliam ve soykırım tarihi" sergisini gezdi. Sergide, daha önce yaptığı konuşmaların yer aldı sinevizyon gösterimini izleyerek poz veren Erdoğan, "Vicdan yoksunu 3-5 siyonist işbirlikçi, Filistin konusundaki milli mutabakatı bozmaya çalışsa da bugüne kadar hamdolsun başaramadılar, inşallah bundan sonra da emellerine ulaşamayacaklar" dedi.

Filistin halkının katledilmesinde kullanılan askeri malzemelerinde bulunduğu ticareti sürdüren Erdoğan'ın, "vicdan yoksunu 3-5 siyonist işbirlikçi" tanımı dikkat çekti.