20 Eylül 2024 Cuma

Fadıl Şenyaşar'ın duruşmasına çağrı

Adalet nöbetinin 122. gününde 7 Haziran'da görülecek Fadıl Şenyaşar'ın duruşmasına çağrı yapıldı. Anne Emine Şenyaşar, "Cuma günkü mahkeme için her yerden insanın, avukatın gelmesi için çağrı yapıyorum" dedi. 

Urfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP eski milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar'ın Urfa'dan Ankara'ya taşıdığı Adalet Nöbeti 122. gününde "846 gün Urfa'da, 122 gündür Ankara'da adalet için nöbetteyiz. Şenyaşar ailesi için adalet herkes için adalet" ve "Adalet" yazılı dövizlerle devam etti. Emine Şenyaşar'ın nöbetini Emek Partisi (EMEP) Ankara İl Örgütü ziyaret etti.

'HERKES OĞLUMUN MAHKEMESİNE GELSİN'
Şenyaşar 7 Haziran'da oğlu Fadıl Şenyaşar'ın duruşması için şu çağrıyı yaptı: "Cuma günü oğlumun saat 10.00'da mahkemesi var. Herkes gelsin, ne kadar avukat varsa oraya gelsin. Sizi bekliyoruz. Umarım oğlumu bırakırlar biz de evimize gideriz. Devlet yok, adalet yok. 6 yıldır bu kapılarda oturuyorum ama onlar sadece bize zulmediyor. Bu nasıl adalettir? Yeter artık. Cuma günkü mahkeme için her yerden insanın, avukatın gelmesi için çağrı yapıyorum."