21 Eylül 2024 Cumartesi

'Çiçek Otlu'ya özgürlük'

ESP ve SKM üyeleri, İstanbul, Ankara, İzmir ve Samsun'da 27 Eylül Perşembe günü Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde görülecek olan ESP Genel Başkanı Çiçek Otlu'nun duruşmasına çağrı yaptı.
Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) Genel Başkanı Çiçek Otlu'nun tutuklu yargılandığı dava 27 Eylül'de İstanbul Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi 25. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.
 
ESP ve SKM üyeleri örgütlü oldukları her alanda "Çiçek Otlu'ya özgürlük" çalışması yürütüyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve Samsun'da bildiri dağıtımı, afiş asımı ile ESP Postasi ve SKM Postası asıldı. Pazarlarda ajitasyon konuşmaları yapılarak 27 Eylül Perşembe günü Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde görülecek olan ESP Genel Başkanı Çiçek Otlu'nun duruşmasına çağrı yapıldı.
 
Çiçek Otlu'nun özgürlüğü için çok sayıda kişi destek videosu çekti. Mesajlar şöyle:
Flormar işçileri, "Kadın iradesi teslim alınamaz. Çiçek Otlu'ya özgürlük."
 
Cargill işçisi, "Çiçek Otlu'ya özgürlük istiyoruz. Herkesi duyarlı olmaya çağırıyoruz."
 
Tekstil işçisi, "Çiçek Otlu kadınların sesidir, Çiçek Otlu'ya özgürlük."
 
Tiyatro sanatçısı Ali Sağ, "ESP Genel Başkanı Çiçek Otlu'ya özgürlük. 27 Eylül Perşembe günü saat 13.30'da Çağlayan adliyesine, hep beraber."
 
Flormar işçisi, "ESP Genel Başkanı Çiçek Otlu şu an tutuklu. Kendisi nerede bir emek mücadelesi, nerede hak mücadelesi varsa onu hem orada görüyorduk. Dolayısıyla Çiçek Otlu'ya özgürlük istiyoruz. 27 Eylül'de mahkemesi var. Bütün emek dostlarını Çiçek Otlu ile dayanışmaya bekliyoruz."
 
Kuaför, "İşçilerin ve emekçilerin sesi ESP Genel Başkanı Çiçek Otlu'ya özgürlük."