22 Eylül 2024 Pazar

Bir erkek daha sosyal medyanın 'adaletiyle' tutuklandı

Sistematik şiddet uyguladığı için kendisinden ayrılan kadını bayıltana kadar döven Bülent Yüksek, genç kadının sosyal medyada yardım çığlığının ardından kamuoyu tepkileri üzerine tutuklandı. 

Antalya'da kendisinden kadını öldüresiye döven Bülent Yüksek, genç kadının sosyal medyada yaptığı çağrı üzerine oluşan kamuoyu tepkisi nedeniyle tutuklandı. 

Alanya'nın Avsallar Mahallesi'nde yaşayan genç kadın, Bülent Yüksek tarafından otomobille kaçırıldı ve bayılana kadar darp edildi. Yüksek daha sonra genç kadını evinin önüne bıraktı ve kaçtı. 

SOSYAL MEDYADA YARDIM ÇIĞLIĞI
Genç kadın, Bülent Yüksek hakkında şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Yüksek, karakoldaki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Tanınmaz hale geldiği fotoğrafını sosyal medyada paylaşan genç kadının yardım çığlığına çok sayıda kişiden destek geldi. 

KAMUOYU TEPKİLERİ ÜZERİNE TUTUKLANDI'
Olayın sosyal medya üzerinde yayılmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine Bülent Yüksek, yeniden gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yüksek, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak hapishaneye gönderildi. 

'ÖLMEK İSTEMİYORUM'
Bülent Yüksek'in sistematik şiddetine maruz kaldığını ancak korktuğu için ayrılamadığını dile getiren genç kadın, "Ben ölmek istemiyorum” dedi.