3 Ekim 2024 Perşembe

Süheyla Doğan Komün TV'den ayrıldı

Muzaffer Oruçoğlu'nun Komün TV'de yayımlanan bir programda sarf ettiği sözlere tepki gösteren Süheyla Doğan, Oruçoğlu'na sahip çıkan televizyon kanalı ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Komün TV ve Muzaffer Oruçoğlu'na yönelik kadınların tepkileri sürüyor. Televizyon kanalında yayınlanan, 'Doğanın Meramı' programının yapımcılarından Ekoloji Birliği Eş Dönem Sözcüsü Süheyla Doğan, Oruçoğlu'na sahip çıkan Komün TV ile yollarını ayırdığını duyurdu.

İnternet üzerinden yayın yapan Komün TV'de 13 Aralık günü yayımlanan 'Tarihte Sanat Siyaset İlişkisi' adlı programda sunucu Zafer Yılmaz'ın, konuğu Muzaffer Oruçoğlu ile yaptığı söyleşiye tepki gösteren Doğan, "Oruçoğlu ve Komün TV'nin tutumunu şiddetle kınıyorum. Artık o camiada kalmam mümkün değildi. Komün TV'deki programımdan iki gün önce ayrıldığımı bildiririm" şeklinde açıklama yaptı.

Muzaffer Oruçoğlu'nun, 13 Aralık günü yayımlanan programda, 20 kadının taciz ifşasında bulunduğu Hasan Ali Toptaş'a sahip çıktığını hatırlatan Doğan, Oruçoğlu'nun ajansımız editörü ve yazarı Arzu Demir'e yönelik taciz içeren sözlerine de tepki gösterdi.

Komün TV'nin, tepkilere rağmen Oruçoğlu'na sahip çıktığına dikkat çeken Doğan, "Komün TV yetkilileri, kıymetli Oruçoğlu abileri ile yeni programlara yelken açıp kadın tacizine ortam yaratmaya devam etsin. Artık o camiada kalmam mümkün değildi. Komün TV'deki programımdan iki gün önce ayrıldığımı bildiririm. Saygılarımla" dedi.