29 Eylül 2024 Pazar

Erzincan ve Dersim'de Atılım gazetesi dağıtıldı

Erzincan ve Dersim'de Atılım gazetesinin "Filistin... Lübnan... Siyonist terör yayılıyor" manşetli 186. sayısını okurlarına ulaştıran sosyalistler, örgütlü mücadeleye çağırdı. 

Atılım gazetesi 30. kampanyası kapsamında Erzincan'ın Çağlayan ve Dersim'in Pülümür ilçesinde okurlarına ulaştırıldı.  

Kahve ve esnaf ziyareti yapan sosyalistler, "Atılım gazetesi 30 yıldır tüm baskılara, saldırılara, tutuklamalara rağmen kesintisiz şekilde sizlere ulaşmaya devam ediyor. İşçilerin, emekçilerin, ezilenlerin, kadınların, gençlerin, emeklilerin, işsizlerin sesi olarak faaliyetlerine devam ediyor. Emekçi halkımızın sosyalist basına sahip çıkmasını, dayanışma içinde olmasını istiyoruz" dedi. 

Ortadoğu'da süren savaşa dikkat çeken sosyalistler, "Soykırım saldırılarını sürdüren İsrail, son bir haftadır da Lübnan'a saldırarak Lübnan halklarını hedef aldı. Her gün katliam yapıyor. Bu katliamlara dur demek, savaşın Ortadoğu'ya yayılmasını engellemek için halkımızın sesini yükseltmek istiyoruz. Bu savaşı durduramazsak, Türkiye ve Amerika ortak olacak. Büyük katliamlar yaşanacak. Tüm emekçi halkımızı, Ortadoğu'da yaşanacak savaşlara karşı ses yükseltmeye çağırıyoruz. Sosyalistlere, devrimcilere sahip çıkmaya, örgütlü mücadeleye sahip çıkmaya çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.