22 Eylül 2024 Pazar

DEM Parti adayları Eskişehir'in köylerinde çalışma yürüttü

DEM Parti Eskişehir Büyükşehir Belediyesi eşbaşkan adayları Gamze Toprak ve İzzettin Altun, köylerde çat kapı ziyaret yaptı, bildiri dağıttı, köylülerle sohbet etti. Sevinç Köyündeki bir emekçi gözleri olarak "Uzun zaman oldu sizi buralarda görmeyeli. Hoş geldiniz" diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eskişehir Büyükşehir Belediye eşbaşkan adayları Gamze Toprak ve İzzettin Altun seçim çalışmaları kapsamında Sevinç ve Ağpınar köylerini ziyaret etti, bildiri dağıttı, köylülerle sohbet etti. 

Eşbaşkan adaylarına DEM Parti Eskişehir İl Eşbaşkanları da eşlik etti. Ziyaret edilen köylerde sticker çalışması yapıldı. Kürtçe ve Türkçe yapılan konuşmalarda hem yerel seçimlerde DEM Parti için oy istendi hem de 24 Mart'ta Eskişehir'de yapılacak Newroz'a çağrı yapıldı. Seçimlerde DEM Parti'nin aday çıkarmasının önemi üzerine sohbet edildi. "DEM Parti'ye oy vermek irademize ve mücadelemize sahip çıkmaktır" diyen Toprak ve Altun direnişi büyütmek için Newroz'a çağrı yaptı. Çalışmaya halkın ilgisi yoğundu.

Uzun yıllardır Kıbrıs'ta yaşayan ve son yıllarda Eskişehir'e yerleşen Sevinç Köyü'ndeki bir emekçi gözleri olarak "Uzun zaman oldu sizi buralarda görmeyeli. Hoş geldiniz" diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.