21 Eylül 2024 Cumartesi

Çepni: Gücümüzün farkına varalım HDP'de örgütlenelim

İzmir'in Menemen ilçesi'nde kahve toplantısında konuşan HDP İzmir Millevtekili Murat Çepni, "HDP bu toprakların partisidir. İşçilerin emekçilerin partisidir, yoksulların partisidir. O yüzden gücümüzün farkına varalım, örgütlenelim" diye çağrı yaptı. HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Çepni, HDP İl Eşbaşkanı Semra Uzun ile birlikte Menemen’de kahvehaneleri gezerek halkı HDP'de örgütlenmeye çağırdı.
 
Yerel seçimlere de dikkat çeken Çepni; Türkün, Kürdün, işçinin, emekçinin, çiftçinin, gencin, kadının bütün taleplerinin biraraya geldiği partinin HDP olduğunu söyledi. Devletin yürüttüğü kara propagandaya karşı uyanık olmak gerektiğini vurgulayan Çepni, "HDP bu toprakların partisidir. İşçilerin emekçilerin partisidir, yoksulların partisidir" diye vurguladı.
 
İzmirlileri HDP'de örgütlenmeye çağıran Çepni, "Önümüzdeki yerel seçimlerde böyledir. O yüzden zamanımız gerçekten azalıyor. Referandumla başladılar, 24 Haziran'da son noktayı koydular. Şimdi HDP'yi tasfiye edebilirlerse ortada bir engel kalmayacak onlar için. O yüzden gücümüzün farkına varalım, örgütlenelim. Güçlü olan biziz, haklı olan biziz" diye belirtti.