3 Ekim 2024 Perşembe

Bahçeli çete lideri Çakıcı'ya sahip çıktı: Dava arkadaşımdır

MHP Lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden çete lideri Çakıcı'ya "dava arkadaşımdır" diyerek sahip çıktı. Bahçeli yaptığı açıklamada, Demirtaş'ı da hedef aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden çete lideri Alaattin Çakıcı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'ya sahip çıktı.

Bahçeli, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, tutsak olan HDP eski Eş Genel Selahattin Demirtaş ile iş insanı Osman Kavalayı'da hedef aldı.

Bahçeli, "Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır. Bu durum kapsamında CHP Genel Başkanı’nın hakaret ve hıyanetlerine sosyal medyadan yayımladığı bir açıklamayla tepki gösteren değerli Ülküdaşım Alaattin Çakıcı’ya mafya bozuntusu demek, yeraltı dünyasının karanlık yüzü suçlaması getirmek müfterilik, seviyesizlik, rezilliktir" dedi.