2 Ekim 2024 Çarşamba

Bahçeli bir kez daha 'TTB kapatılsın' dedi

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Tabipleri Birliği kapatılsın sözlerini yineledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'te düzenlenen grup toplantısında konuştu. Geçtiğimiz günlerde Türk Tabibleri Birliği'nin (TTB) kapatılması yönünde yaptığı çağrısı büyük tepki toplayan Bahçeli, bu çağrısını grup toplantısında da tekrar etti.

Bahçeli, "Sağlık Bakanlığı'nın verileri üzerinden şüphe oluşturmaya çalışanlar müfteri korosu, yalan makinesidir. Bizim derdimiz TTB'ye yuvalanmış bir avuç Türkiye düşmanlarıdır. Bu nedenle TTB kapatılsın diyorum. Hiç kimse öküz altında buzağı aramasın" diye konuştu.

Bahçeli, "CHP Genel Başkanı ve sivri zekalı CHP'li yöneticiler iftira kapılarını başka yerde açsın. TTB'ye kimin seçildiğini nihayetinde herkes görmüştür. Hükümet başarılı bir şekilde korona ile mücadele ederken, gerçekleri çarpıtanlara göz yumamaz, hareketsiz kalamazdık. Attığımız bir taşla aynı dalda tüneyen birden fazla kuş havalanmıştır. Kılıçdaroğlu'na tavsiyem, en iyi yaptığı işte ustalaşması, yeni bir deste alarak zilletin diğer ortaklarıyla oturmalarıdır. Bizim kağıda, küreğe ayıracak vaktimiz yoktur. Kılıçdaroğlu'nu ciddi bir siyaset adamı olmaya davet ediyorum. Eğer güldürü işine soyunmak istiyorsa durmasın ilerlesin" dedi.