3 Ekim 2024 Perşembe

Avukat Tuncer Komün TV yayınına katılmama kararı aldı

Komün TV'nin Muzaffer Oruçoğlu'na sahip çıkan açıklamalarına kadınların tepkisi sürüyor. Süheyla Doğan'ın Komün TV'den ayrılmasının ardından Avukat Gülizar Tuncer de davet edildiği programa katılmama kararı aldı.

Muzaffer Oruçoğlu'nun internetten yayın yapan Komün TV'deki programda, tacizleri ifşa olan Hasan Ali Toptaş'a sahip çıkan ve kadınları hedef alan açıklamalarına karşı televizyon kanalının aldığı tutum, kadınların tepkisine neden oluyor.

48 kadın örgütünün 'Muzaffer Oruçoğlu ve Komün TV özür dilesin' çağrısının ardından Oruçoğlu bugün özür dilerken, Komün TV'den herhangi bir açıklama gelmedi.

Komün TV'nin Oruçoğlu'na sahip çıkan açıklamalarına tepki gösteren Süheyla Doğan, sosyal medya hesabından bugün bir açıklama yaparak televizyon kanalıyla yollarını ayırdığını duyurdu.

Doğan'dan sonra bir tepki de Avukat Gülizar Tuncer'den geldi. Avukat Tuncer, Komün TV'yi, Oruçoğlu'nu savunan açıklamaları nedeniyle protesto ederek, bu akşam yayınlanacak 19 Aralık Özel Programı'na katılmayacağını bildirdi.