2 Ekim 2024 Çarşamba

AKP'li Belediye Başkanı Aydın'dan darp, tehdit, hakaret

Köprübaşı'nda yaşanan heyelan sonrası evlerinde kalmaya devam eden kişilerden Erdoğan, yaşananları gazetecilere aktardığı sırada AKP Belediye Başkanı Ali Aydın tarafından darp edildi, tehdit ve hakarete uğradı. Öte yandan Erdoğan'a yolu işgal ettiği iddiasıyla da bin 500 lira para cezası kesildi. 

AKP Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın, heyelan yüzünden yıkılma riskiyle karşı karşıya kalan apartmanda oturan ve gazetecilere yaşananları aktaran bir  kişiyi darp etti. 

Trabzon'un Köprübaşı ilçesine bağlı Fidanlı Mahallesi'nde geçen hafta meydana gelen heyelanda, temelinin oturduğu zeminin yarısı kayan, 4 katlı ve 8 daireli binada yıkılma tehlikesi oluştu. Binada yaşayanlardan bazıları ayrıldı, bazıları ise yıkılma riskine rağmen koşulları uygun olmadığı için kalmaya devam etti. 

Yaşananları gazetecilere anlatan bir kişi ise AKP'li Belediye Başkanı Aydın tarafından darp edildi. Bina sakinlerinin gazetecilere konuştuğu sırada alana gelen Aydın, heyelanı basına haber verdiği için Eyüp Emin Erdoğan'ı darp etti, tehdit ve hakaretlerde bulundu. 

Öte yadan darp edilen Erdoğan'a da belediye zabıt ekipleri yolu işgal ettiği iddiasıyla bin 500 lira da para cezası kesti.