2 Ekim 2024 Çarşamba

AK Gençlik'in 'sen kimsin?' sorusuna yanıt: Ben Nadira'yım...

AKP Gençlik Kolları, Twitter'dan gençlere hitaben "Sen Kimsin?" isimli bir video yayınladı. Videoya sosyal medya kullanıcıları "Oğluna pantolon alamadığı için intihar eden İsmail Devrim'im. Ataması yapılmadığı için intihar eden öğretmen Merve Çavdar'ım. Ölümü örtbas edilen Nadira Kadirova'yım. Düzgün bir yasa çıkarmadığınız için tecavüz edilen, işkence gören, öldürülen bir sokak hayvanıyım" şeklinde yanıtladı.

AKP Gençlik Kolları, twitter hesabından yayınladığı videoda, gençlere hitaben, "Gençsin, daha yeni başlıyorsun işin çok derdin çok. Ama asla yalnız değilsin. Sen üç kıtaya ferman salan Süleyman'sın, gemileri karadan yürüten Fatih'sin…" gibi ifadeler yer alıyor. 

"Sen kimsin" başlığı ile paylaşılan videoyu alıntılayan sosyal medya kullanıcları ise bu soruya, "Ben AKP İstanbul milletvekili Şirin Ünal'ın evinde yaşamını yitiren ve ölümü araştırılmayan göçmen işçi Nadira Kadirova'yım", "Ben Varto'da, çıplak bedeni fotoğraflanıp dağıtılan Ekin Van'ım. Sen kimsin?", "Döverek katlettiğiniz, gençliğini elinden aldığınız Ali İsmail Korkmaz benim", "Ben cebine para sıkıştırdığınız kanser hastası Dilek'im", "Ben Soma'da canıından olan ve hakkı yenen madencilerim", "Ben hakkını vermeyip üstüne tekmelediğiniz madenciyim", "Ben, ömrü boyunca atama bekleyip tarikat torpili olmadığı için atanamayan ve bu uğurda ölen, atanamayan öğretmenlerin sesi olduğu için cenazesine 3 yıl hapis cezası verdiğiniz Şafak Bay'ım", "Ben 8 aydır ev kirasını ödeyemeyen ve çocukları üşümesin diye saç kurutma makinesini çalıştırıp yan odada intihar eden Emine Akçay'ım", "Ben sizin ihmakarlığınız yüzünden Çorlu tren katliamında ölen Oğuz Arda Sel'im", "Ben Ensar Vakfı'nda istismar edilen çocuğum", "Ben ataması yapılmadığı için intihar eden 25 yaşındaki öğretmen Merve Çavdar'ım", "Oğluna pantolon alamadığı için intihar eden İsmail Devrim'im. Ataması yapılmadığı için intihar eden öğretmen Merve Çavdar'ım. Ölümü örtbas edilen Nadira Kadirova'yım. Düzgün bir yasa çıkarmadığınız için tecavüz edilen, işkence gören, öldürülen bir sokak hayvanıyım" şeklinde yanıtlar verdi.