2 Ekim 2024 Çarşamba

Adalet Nöbeti 367. gününde: Milyonlar olacağız

Şenyaşar ailesinin Adalet Nöbeti 367. gününde sürüyor. Aile, "İki kişi başladık yarın milyonlar olacağız. Biz adaleti uğruna ölecek kadar istiyoruz" dedi. 

Urfa'nın Suruç ilçesinde AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen bir oğlu haksız ve hukuksuzyere tutsak edilen Emine Şenyaşar ile katliamdan yaralı kurtulanFerit Şenyaşar'ın Urfa Adliyesi önünde başlattığı Adalet Nöbeti 367. gününde.

Sabahın erken saatinde Urfa Adliyesi önünde "Şenyaşar ailesi adalet köşesi" olarak adlandırılan alanda "İki evladımı ve eşimi hastanede katlettiler! Tek tutuklu yok! Üstünlerin talimatıyla bir oğlum 4 yıldır tek kişilik hücrede tutuklu. Oğlum için acil tahliye istiyorum. Şenyaşar ailesi için adalet herkes için adalet" yazılı pankartla nöbet başladı. 

Aile sosyal medya hesaplarından, dün nöbetlerinin birinci yıldönümünde çekilen bir fotoğrafı "Dün insan hakları savunucuları ile birlikte nöbetimizi tuttuk. Bugün de Barolar Birliği Başkanı ve Bölge Baro başkanları ile nöbetimiz devam edecek. İki kişi başladık, yarın milyonlar olacağız. Biz adaleti uğruna ölecek kadar istiyoruz. Üstünlerin hukukuna karşı biz kazanacağız" mesajı ile paylaştı.