2 Ekim 2024 Çarşamba

Adalet Nöbeti 359. gününde: Üstünlerin hukuku son bulacak

Ferit Şenyaşar, Adalet Nöbeti'nin 359. gününde dün polis saldırısına uğradıkları noktada bir kez daha eylem yaptı. Halka yönelik konuşma yapan Şenyaşar, adalet sağlanana kadar vazgeçmeyeceklerini vurguladı. 

Urfa'nın Suruç ilçesinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısında eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile katliamdan yaralı kurtulan Ferit Şenyaşar'ın, Urfa Adliyesi önünde başlattığı Adalet Nöbeti 359. gününde.

Emine Şenyaşar, sağlık sorunlarından kaynaklı bugün nöbeti Suruç ilçesinde bulunan evlerinde sürdürürken, Ferit Şenyaşar Urfa Adliyesi önüne gelerek nöbeti dün polis saldırısında uğradıkları adliye binasının giriş kapısında başlattı.

Adliyeye yolu düşenleri ve avukatları maruz kaldıkları adaletsizliklere dair bilgilendiren Şenyaşar, adalet sağlanana kadar adliye kapısından ayrılmayacaklarını belirtti.

Aile sosyal medya hesabından ise Urfa Valisi Abdullah Erin, Adalet Bakanlığı, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) ve AKP'nin resmi hesaplarını etiketleyerek "Kimse yasalardan daha güçlü olmamalı, aksi durumda o yasalar size lazım olduğunda da işlevsiz kalacaktır. Urfa'da herkesin tanık olduğu üstünlerin hukuku, annelerin mücadelesiyle son bulacak" mesajı paylaştı.