3 Ekim 2024 Perşembe

Adalet Nöbeti 310. gününde: Zulme boyun eğmeyeceğiz

Şenyaşar ailesinin Adalet Nöbeti 310. gününde. Şenyaşar ailesi, "Adalet inancımızı koruyacağız" dedi. Aileyi bugün SES Diyarbakır Şubesi ziyaret etti. 

Urfa'nın Suruç ilçesinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısında eşi ve iki oğlu katledilen bir oğlu da tutsak edilen Emine Şenyaşar ile katliamdan yaralı kurtulan Ferit Şenyaşar, Adalet Nöbeti'nin 310. gününde de Urfa Adliyesi önünde "Şenyaşar ailesi adalet köşesi" olarak adlandırılan yerde nöbete başladı.

Şenyaşar ailesi sosyal medya hesabından, şu paylaşımı yaptı: "Ailemize ölümlerin en acısını yaşattınız. Devam eden bu zulme validen Adalet Bakanlığına kadar herkes üzülüyor. Ama üzülmek hiçbir şeyi değiştirmiyor. Zulme boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Adalete olan inancımızı koruyacağız." 

SES’TEN ADALET NÖBETİ’NE ZİYARET
SES Diyarbakır Şubesi Şenyaşar ailesini ziyaret etti. SES Diyarbakır Şubesi  Eşbaşkanı Yıldız Ok Orak, Şenyaşar ailesinin duruşunun takdire değer olduğunu belirtti. Orak "Adaleti sizin, bizim gibi insanlar getirecek. Dik durma, geri adım atmama, umudu yitirmeme adaleti getirecek. Sizin bu duruşunuz, yaşanan bu olay tarihe geçecektir" dedi.

Ferit Şenyaşar, gelenlere teşekkür ederek, adalet sağlanıncaya kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi.