2 Ekim 2024 Çarşamba

Yüksekdağ'ın kitabı Antalya ve Mersin'de okuyucularıyla buluştu

HDP eski Eş Genel Başkanı Yüksekdağ'ın hapishanede kaleme aldığı "Yıkılacak Duvarlar" kitabı için Antalya ve Mersin'de imza etkinliği düzenlendi.

HDP eski Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın tutuklu bulunduğu Kandıra F Tipi Hapishanesi'nde kaleme aldığı "Yıkılacak Duvarlar" kitabı için Antalya ve Mersin'de imza etkinliği düzenlendi.

ANTALYA
Yüksekdağ'ın kaleme aldığı "Yıkılacak Duvarlar" kitabı Antalya'da okuyucularla buluştu. HDP Antalya İl Örgütü tarafından yapılan imza etkinliğine HDP Milletvekili Tülay Hatimoğulları ve Kemal Bülbül de destek verdi. Bir restoranda düzenlenen imza etkinliğine ilgi yoğun oldu. Etkinlikte Yüksekdağ'ın kitabı Hatimoğulları tarafından imzalandı.

MERSİN
Mersin'de HDP Milletvekili Fatma Kurtulan, Yüksekdağ'ın kitabını okurları için imzaladı. Etkinlikte konuşan Kurtulan, Figen Yüksekdağ ve diğer milletvekillerinin rehin alındığını ama buna rağmen kadınların üretiminin devam ettiğini söyledi. Yüksekdağ'ın "Yıkılacak duvarlar" kitabında Taybet İnan, Düş Yolcuları gibi konuları ele aldığını dile getiren Kurtulan, üretmek için hapishanede olmanın bir engel teşkil etmediğini söyledi.