20 Eylül 2024 Cuma

KBDH Zeynep Kınacı milislerinden Mersin'de sabotaj eylemi

KBDH Zeynep Kınacı milisleri Mersin'de bir fabrikaya sabotaj eylemi düzenleyerek LPG tanklarını ateşe verdiğini duyurdu.

Kadınların Birleşik Devrim Hareketi (KBDH) Zeynep Kınacı milisleri, 22 Haziran saat 17.00 sıralarında Mersin'in Tarsus ilçesinde bir fabrikaya sabotaj eylemi düzenledikleri duyurdu. Eylemde, Yenice Mahallesi'ndeki fabrikanın bahçesinde bulunan LPG tankları ateşe verildiği, tankların patlamasıyla büyük panik yaşandığı belirtildi.

Milislerin eyleme ilişkin mesajları şu şekilde: "Emekçi halklarımızın özgürlük mücadelesini durdurabilecek bir baskı icat edilmedi daha. Savaşçılarımız, ama özellikle de kadın savaşçılarımız, halklarımızın özgürlüğü için kendilerini adayan şehitlerimize zaferi sunmak için korkusuzca ileri atılıyor. Özgürlüğe susayan halklarımızın fedai savaşçıları olarak düşmana darbeler vuruyor. KBDH Zeynep Kınacı Milisleri, Zilan (Zeynep Kınacı) anısına Mersin'de düşmana darbe vurdu. 22 Haziran günü saat 17 sıralarında, Tarsus'ta bir fabrikaya sabotaj eylemi düzenledi milislerimiz. Zilanlaşarak yürüyoruz zafere! Şehitlerimizden devraldığımız bayrağı asla yer düşürmeyeceğiz! Jin, Jiyan, Azadi! Tek Yol Birleşik Devrim!"