20 Eylül 2024 Cuma

KBDH Adana'da geri dönüşüm fabrikasını ateşe verdi

15 Ağustos'u selamlamak üzere Adana'da geri dönüşüm fabrikasını ateşe verdiklerini duyuran KBDH Sevda Serinyel Milisleri, "İnsanlık düşmanı bu kapitalist erkek egemen sömürü sistemini ve faşist devleti yıkana kadar vurmaya devam edeceğiz" dedi.

Kadınların Birleşik Devrim Hareketi (KBDH) Sevda Serinyel Milisleri, Adana'da bir geri dönüşüm fabrikasını ateşe verdiklerini duyurdu.

Eyleme ilişkin açıklamada şu ifadeler yer aldı: "15 Ağustos atılımını, ulusal dirilişin kapılarını açan o büyük fedakarca çıkışı selamlamak için kadın milisler olarak harekete geçtik. 15 Ağustos, yalnızca bir ulusun dirilişinin değil, kadınların özgürlüğünün, kadın devriminin kapılarını açan büyük bir tarihsel eylemdir. Bu bilinçle, KBDH milisleri olarak, faşist erkek egemen sistemin ekonomik dayanaklarına dönük eylem gerçekleştirdik.

"7 Ağustos günü milislerimiz Adana'da harekete geçti. Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesindeki sanayi sitesinde yer alan geri dönüşüm fabrikası, milislerimizin sabotaj eylemiyle tamamen küle döndü. Yangın çıkarıcı özel bir teknikle gerçekleştirdiğimiz sabotaj eylemi sonucu, sabah saat 6 sıralarında alev alan geri dönüşüm fabrikasındaki yangın, kısa sürede diğer fabrikalara da yayıldı. Kozmetik fabrikası ve çevredeki 18 işyerinde büyük hasar gerçekleşti. 15 Ağustos atılımı özelinde bütün özgürlük savaşçılarını selamlıyoruz. İnsanlık düşmanı bu kapitalist erkek egemen sömürü sistemini ve faşist devleti yıkana kadar vurmaya devam edeceğiz!

"Selam olsun 15 Ağustos'u yaratanlara! Jin, jiyan, azadi! Tek yol birleşik devrim!"