21 Eylül 2024 Cumartesi

Kanıyla katilini yazdı: Beni kocam vurdu

Boşanmak istediği kocası tarafından vurulan Nurtaç Canan, ölümü beklerken "Annem babam hakkınızı helal edin. Beni Ragıp vurdu" diye yazdı.

Kendisine sistematik şiddet uygulayan kocasından boşanmak isteyen Nurtaç Canan, kocası Ragıp Canan tarafından silahla yaralandı. 5 kurşun isabet alan Nurtaç Canan, ölümü beklerken, kendisini vuranın kocası olduğunu yere kanıyla yazdı.

Hürriyet'in haberine göre, baha önce boşanan Nurtaç Canan, yeniden evlenmeyi kabul etti. Ancak şiddet devam etti. Bir kez daha boşanma kararı alan Nurtaç Canan, 4 Haziran'da eşyalarını toplamak için evine gitti. Evden çıkmak üzereyken Ragıp Canan silahla onu vurdu, Nurtaç'ın telefonunu ve banka kartını alarak kaçtı. Belden aşağısına 5 kurşun isabet eden Nurtaç Canan öleceğini düşünerek kendi kanıyla yere şu yazıyı yazdı: ‘Annem babam hakkınızı helal edin. Üzülmeyin. Beni Ragıp vurdu. Kurtuldum.'

Eve gelen oğlu tarafından hastaneye kaldırılan Nurtaç Canan, artık yürüyemiyor. Hâlâ yakalanamayan eşinin mesaj atarak ve akrabalarına araya sokarak barışmaya çalıştığını söyleyen Canan "O adam yarım bıraktığı işi tamamlamak istiyor" dedi.

'ÖLDÜRMEDEN VAZGEÇMEYECEK'
Nurtaç Canan, "Korktuğum için şikayette bulunamadım hiç. Genç kızları taciz etti. Müşterimle beni aldattı. Beni vurduktan sonra babamı arayıp 'Git kızını öldürdüm, cenazesini kaldır' diyor. Bir kurşun hâlâ bacağımda onu çıkarmayacaklarmış. Bana hayatı boyunca 'Benden ayrılamazsın seni sakat bırakırım' deyip durdu. Öldüremediği için benden vazgeçmiyor. Ama dediğini yaptı, sakat bıraktı. Dün mesaj attı oğluma 'Ben yemin etmişim senin annen benim ilk ve son karım olacak' diye. Öldürmeden vazgeçmeyecek."