21 Eylül 2024 Cumartesi

İGİF: Direnişçiler ile dayanışmayı büyütelim

İGİF, açlık grevi direnişçileri ile dayanışmasının büyütülmesini istedi, "Kendimizi savunmak içir tecrit saldırısına karşı çıkalım" dedi.
İsviçre Göçmen İşçiler Federasyonu (İGİF), devam eden açlık grevi direnişi ile dayanışmanın büyütülmesi çağrısını yaptı.
 
Yazılı bir açıklama yapan İGİF, açlık grevi direnişçilerinin ölüm sınırında olduğuna dikkat çekti, "Şimdi düşmanın elinde olsun vaya olmasın ölümüne direnişe geçen yoldaşların yaşamını koparıp almak bizim elimizdedir. Onun için şimdi sokaklara çıkma zamanıdır. Bütün herkes bütün gücüyle, donanımıyla ve kuşandığı bilinciyle alanlara akın etmelidir" dedi.
 
AKP'nin tecrit politikasının tüm toplumu hedef aldığını belirten İGİF, şunları kaydetti: "Türk faşist devlet terörü, emperyalist terörle birleşerek üzerimize artarak gelecektir. Kendimizi savunmak için tecrit saldırısına karşı çıkalım."
 
Açlık grevi direnişçilerinin "devletin kuşatma ve tecrit savaş hattını yarma savaşını" sürdürdüğüne dikkat çeken İGİF, açlık grevi direnişçileriyle dayanışmayı büyütme çağrısında bulundu.