21 Eylül 2024 Cumartesi

'Hiçbir kuvvet işçi iradesinin üstünde olamaz'

Ankara Adalet Yürüyüşü'nün 3. gününde direnen Şişli ve Çiğli Belediyesi işçilerini selamlayan Kartal-Kadıköy belediye işçileri, işçilerin sorunlarını dile getirerek taleplerinin kabul edilmesini istedi.

Kartal-Kadıköy belediye işçilerinin sendikal bürokrasinin tahakkümüne başlattıkları Ankara Adalet Yürüyüşü 3. gününde. Olumsuz hava koşullarına rağmen belediye işçisi Yavuz Yalçın, Cevahir Hasdemir ve Kadim Fırat, yürüyüşü sürdürüyor.  Ankara'ya başlattığı Adalet yürüyüşü ikinci gününde.

'HİÇBİR KUVVET İŞÇİ İRADESİNİN ÜSTÜNDE OLAMAZ'
İşçiler, "Hiçbir kuvvet işçi iradesinin üstünde olamaz. Kayyumlar gidecek demokrasi işçilerle gelecek. Yaşasın işçilerin birliği" diyerek bugünkü yürüyüşü başlattı.

ÇİĞLİ BELEDİYESİ İŞÇİLERİ SELAMLANDI
İşçiler aynı zamanda direnen Şişli Belediyesi ve İzmir Çiğli Belediyesi işçisinin de sorunlarını dile getirerek, çağrı yaptı. 573 belediye şirket işçisi için kadro çağrısı yapan işçiler, ek protokol mücadelesi veren haksız ve hukuksuz bir şekilde görevden alınan Çiğli Belediyesi temsilci ve işçilerini selamladı.

'3 YILDIR DİRENEN ŞİŞLİ İŞÇİLERİ İŞE GERİ ALINSIN'
3 yıldır Şişli'de işten atılan işçilerin işe iade edilmek için mücadelesini selamlayan işçiler, "Onlar tekrar işe alınsın, ekmeğine kavuşsun. Bu haksızlığa hukuksuzluğa son verisin. Muammer Keskin sesimizi duy, arkadaşlarımıza işlerini, aşlarını geri ver" dedi.