4 Ekim 2024 Cuma

Gazeteci Gökçer Tahincioğlu'na 'görünmeyenler' tehdidi

Sosyal medya hesabından tehdit edilen gazeteci Tahincioğlu, "Benim bahtıma 'Görünmeyenler' yazımdan sonra 'görünmeyen' adlı hesaptan tehdit gelmesi düştü" diye yazdı.

Gazeteci Gökçer Tahincioğlu, 'görünmeyen' isimli bir hesap tarafından tehdit edildiğini duyurdu.

İstanbul'da kaçırıldıktan 6 gün sonra bırakılan sosyalist işçi Gökhan Güneş, ağır işkence görmüş ve kaçırıldığı yerdeki kişilerin kendilerini "Biz görünmeyenleriz" olarak tanıttığını söylemişti.
    
T24 yazarı Gazeteci Gökçer Tahincioğlu, iki gün önce son yıllarda artan kaçırılma olaylarına ilişkin bir yazı kaleme almıştı. Tahincioğlu, "'Görünmeyenler' ve görünenler" başlıklı yazısının ardından tehdit aldığını duyurdu.

'GÖRÜNMEYEN' İSİMLİ BİR HESAPTAN TEHDİT
Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Tahincioğlu, "Bu 'arkadaşlar' kimse artık gündemi iyi takip ediyorlar. Daha önce başka gazeteci-yazar arkadaşlara Yeşil hesabından tehdit geliyordu, benim bahtıma "Görünmeyenler" yazımdan sonra "görünmeyen" adlı hesaptan tehdit gelmesi düştü. Sıkıcı ve uzun da yazıyorlar. Yaratıcılık sıfır..." diye yazdı.

Çok sayıda gazeteci daha önce de "KodAdım:YEŞİL (jitem.turkey)" isimli bir hesaptan ölüm tehditleri almış ve suç duyurusunda bulunmuştu.