21 Eylül 2024 Cumartesi

Frankfurt'ta açlık grevleriyle dayanışma pankartları

Frankfurt Enternasyonalist Eylem Birliği, Leyla Güven'in ve tüm siyasi tutsakların süresiz-dönüşümsüz açlık grevleriyle dayanışma çağrısı yapılan pankartları çok sayıda noktaya astı.
Yerli ve göçmen devrimcilerin ittifakı ile kurulan Frankfurt Enternasyonalist Eylem Birliği'nin çağrısıyla, köprülere Rojava devrimi ile dayanışma pankartları asıldı.
 
Leyla Güven'in ve tüm siyasi tutsakların süresiz-dönüşümsüz açlık grevleriyle dayanışma çağrısı yapılan pankartlarda, Türkiye'ye silah satan Alman emperyalizmi teşhir edildi.
 
Frankfurt Enternasyonal Eylem Birliği'nin çağrısında "Kendimizi enternasyonalist, antikapitalist, antiemperyalist olarak gördüğümüz için rojava devrimin karşı yapılan saldırının kendimize karşı yapılan saldırı olarak görüyoruz. Böylesi gerici Saldırılara karşı dayanışma bizim silahımızdır. Dayanışma kalbimizden geliyor ve ortak düşmanımıza karşı kine dönüşüyor. Leyla Güven ve açlık grevinde bulunan, devrimci tutsaklarla dayanışmaya çağırıyoruz. Özgürlük ve yaşam için mücadeleye çağırıyoruz. yaşasın  enternasyonal dayanışma" ifadeleri kullanıldı.