30 Eylül 2024 Pazartesi

FHKC liderleri Ebu Gazi ve Ebu Ziyad Beyrut'taki suikast saldırısında ölümsüzleşti

FHKC Askeri Güvenlik Departmanı başkanı Muhammed Abdel Aal (Ebu Gazi), FHKC Genel Merkez Komitesi üyesi ve Lübnan'daki lideri Emad Odeh (Ebu Ziyad) ve FHKC savaşçısı Abdul Rahman Abdul Aal, siyonist İsrail'in Beyrut'taki bir apartmana düzenlediği drone saldırısında ölümsüzleşti.

Siyonist İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) liderlerine suikast düzenledi. İsrail'in Lübnan'a dönük saldırılarında ilk defa, Beyrut merkezinde, Kola bölgesinde bir apartman, drone saldırısıyla hedef alındı. Suikast saldırısında, FHKC Askeri Güvenlik Departmanı Sorumlusu Muhammed Abdel Aal (Ebu Gazi), FHKC'nin Lübnan'daki askeri lideri Emad Odeh (Ebu Ziyad) ve FHKC savaşçısı Abdul Rahman Abdul Aal ölümsüzleşti.

FHKC'den yapılan açıklamada, "Kahraman şehit liderlerimize veda ederken, onlara, tüm şehitlerimize ve tüm halkımıza, ne kadar uzun sürerse sürsün ve ne kadar fedakarlık gerekirse gereksin, işgal def edilene dek mücadele ve direniş yolunda devam edeceğimizi sözünü veriyoruz" ifadeleri kullanıldı.

FHKC'nin askeri kanadı Şehit Ebu Ali Mustafa Tugayları'ndan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

EBU ALİ MUSTAFA TUGAYLARI: ZAFER KANLA SULANDIĞI YERDE BÜYÜR
"Kaç gün geçerse geçsin, yenilmeyeceğine söz... Zafer, kanla sulandığı yerde büyür.

Şehit Ebu Ali Mustafa Tugayları, liderleri Muhammed Abdel Aal ve Emrah Odeh ve savaşçı yoldaşı Abdul Rahman Abdul Aal'ın yasını tutuyor.

FHKC'nin askeri kanadı Şehit Ebu Ali Mustafa Tugayları olarak, büyük bir onur ve gururla, FHKC Politik Büro üyesi ve Askeri Güvenlik Departmanı başkanı lider yoldaş Muhammed Abdel Aal (Ebu Gazi), FHKC Genel Merkez Komitesi ve Askeri Güvenlik Departmanı üyesi ve Lübnan'daki askeri komutanı lider yoldaş Emad Odeh (Ebu Ziyad) ve yoldaş savaşçı Abdul Rahman Abdul Aal'ı yüceltiyoruz.

Ulusumuza dönük süren siyonist saldırganlığa karşı Lübnan ve Filistin'i savunarak ve tüm ezilenlerin yanında durarak, Lübnan, Filistin ve tüm Arap halklarına karşı sorumluluğunu ve fedakarlığını yerine getiren onlar, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta hain siyonist füzelerin hedefi oldular.

'ŞEHİTLERE SÖZÜMÜZ İŞGAL DEFEDİLENE DEK DİRENİŞE DEVAM ETMEKTİR'
Terörizmin başı ABD tarafından yönetilen küresel emperyalizmin güçlerine karşı, özgürlük, kurtuluş ve ezilenlerle dayanışma uğruna dökülen kan, şüphesiz ki eninde sonunda şanlı bir zafere dönüşecektir. Dökülen kanı onurlandırmak için sözümüz, bu işgal devleti işgal edilen tüm topraklarımızdan defedilene dek direnişe ve kavgaya devam etmektir.

Şehit Ebu Ali Mustafa Tugayları olarak, şehitlerimize ve halklarımıza, şehitlerin yolundan devam etme ve bu vahşi düşman topraklarımızdan sökülüp atılarak özgürlüğe, bağımsızlığa ve tam bir kurtuluşa varana dek mücadeleyi sürdürme sözü veriyoruz.

Sözümüz hiçbir zaman sönmeyecek ebedi bir intikam olacak.
Şehitlere şan, tutsaklara özgürlük, yaralılara şifa.
Sis yakında tepelerden kalkacak... ve mutlaka muzaffer olacağız."