2 Ekim 2024 Çarşamba

FHKC: Direnişin yürüyüşü kırılmaz bir iradeyle devam ediyor

İran'ın İsrail'e dönük füze saldırılarını selamlayan FHKC, "Filistin gökleri siyonistlere ölümün meteorları ve direnişin füzelerinden başka bir şey sunmayacaktır, ve onlar bu topraklarda kavganın mayınları ve kahraman fedailerin kurşunlarından başka bir şeyle karşılaşmayacaklardır" ifadelerini kullandı.

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC), işgalci İsrail'in pek çok noktasının İran'ın gönderdiği füzelerle vurulmasına ve Yafa'da siyonist yerleşimcilere dönük eyleme ilişkin yazılı bir açıklama yayınladı.

FHKC tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Üzerinizdeki her gök cehennem... üzerinizdeki her toprak cehennem... Birleşik direniş küstah düşmanın illüzyonlarını parçalıyor ve gaspçı rejime acı verici daha fazla darbenin uyarısını yapıyor.

"FHKC olarak, halkımızı, ulusumuzu, bölge halklarını, şehitlerin onurlu kanı üzerinde yükselen direniş milletini selamlıyoruz. Direniş ekseninin koordineli ve birleşik cevabı; vahşetinde bütün sınırları aşan düşmana karşı, düşmanın mutlak yenilgisine giden yolda yeni bir aşamayı başlatan gerekli bir adımdır.

'DİRENİŞİN YÜRÜYÜŞÜ KIRILMAZ BİR İRADEYLE DEVAM EDİYOR'
"Filistin, Lübnan, Irak, Yemen ve İran İslam Cumhuriyeti'ndeki tüm direniş güçlerinin, geçtiğimiz günler içerisinde siyonist düşmana dönük darbeleri, ve bugün küstah düşmanın illüzyonlarını parçalayan saldırısı, bir kez daha bu suçlu rejimin hiçbir zaman güvenlik diye bir şey bilmeyeceğini gösterdi. Bu düşmanın varlığı ve devamlılığı, kanlı tarihi boyunca işlediği tüm katliamlar ve suçlar düşünüldüğünde sürdürülemezdir.

"Direnişin yürüyüşü kırılmaz bir iradeyle devam ediyor ve bu saldırılar, direniş güçlerinin siyonist düşmanı vurmak için hazırlıklarının sadece küçük bir parçasıdır. Filistin gökleri siyonistlere ölümün meteorları ve direnişin füzelerinden başka bir şey sunmayacaktır, ve onlar bu topraklarda kavganın mayınları ve kahraman fedailerin kurşunlarından başka bir şeyle karşılaşmayacaklardır.

'YAFA'DAKİ KAHRAMANCA OPERASYONU SELAMLIYORUZ'
"Bu akşamüstü şehitlerin intikamı için açılış darbesi olan, işgalin kalbine terör salan, suçlu yerleşimcilerini ölü ve yaralı bırakan Yafa'daki nitelikli, kahramanca operasyonu selamlıyoruz.

"Halkımıza, siyonist düşmana karşı mücadeleyi ve feda eylemlerini yükseltme çağrısı yapıyoruz, direnişin kahramanları tarihi şekillendirmek ve halklarımızın ortak kaderini belirlemek için ulusumuza bir kapı açıyor. Suçlu düşmana, Amerikan destekçisine ve onunla işbirliği yapan zayıf rejimlere karşı her alanda intifada çağrısı yapıyoruz."