21 Eylül 2024 Cumartesi

FEDAŞ işçilerinin direnişi 20. gününde: İlk günkü kararlılıktayız

20 gündür direnişte olan Enerji-Sen üyesi FEDAŞ işçileri, kazanana kadar ilk günkü kararlılıklarıyla devam edeceklerini kaydetti.

Enerji-Sen üyesi Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.'de (FEDAŞ) işçilerinin direnişi ilk günkü kararlılığıyla 20. güne ulaştı. Kazancı Holding ve Fırat Aksa yöneticilerinin görmezden, duymazdan geldiklerini kaydeden işçiler, bu yöntemin kazanmalarını engelleyemeyeceğini de vurguladı.

Direnişteki işçiler, "Tıpkı sloganlarımızdaki gibi mücadelemiz devam ederse kesinlikle zaferle ayrılacağız. 20. günümüz, bize bir ulaşım olmadı ama rahat olun. Onlar klimaları odalarında, bizdeki enerji onlara yansızı. İlk günkü kararlılıkla devam ediyoruz" dedi.

Enerji-Sen Genel Sekreteri Emin Atsız da 20 günlük direnişi özetledi. "Şu kıymetli olan ilk günkü azimle 20. günkü azim, kararlılık, irade aynı. Çünkü haklı olduğumuzu biliyoruz" diyen Atsız, yürüttükleri mücadelenin son derece haklı olduğunu herkese anlatmaya devam ettiklerini duydu.

Atsız, patronlara şöyle seslendi: "Buradaki enerji işçileri var oldukça onlar o koltukta oturmak zorundalar, o yüzden buradaki arkadaşlarımızın alın terini çalmalarına izin vermeyeceğiz."