2 Ekim 2024 Çarşamba

ETHA GÜNDEM / 15 EYLÜL 2020

-ESP ve HDK, SKM MYK üyesi Çiçek Otlu ile HDK Eş Sözcüsü Sedat Şenoğlu'nun da aralarında olduğu sosyalistlerin tutuklanmasına ilişkin HDK Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıya HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ile Mithat Sancar da katılacak. (13.00)

-HDK Eş Sözcüsü Sedat Şenoğlu ve SKM MYK üyesi Çiçek Otlu'nun da aralarında olduğu sosyalistlerin tutuklanmasına ilişkin HDP Çankaya İlçe binasında basın toplantısı düzenlenecek. (12.30)

-İstanbul Tabip Odası, "Ölüyoruz, tükeniyoruz! Hekimler ve sağlık çalışanları olarak yaşatmak ve yaşamak istiyoruz" şiarıyla İstanbul Tıp Fakültesi önünden, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Poliklinikler binası önüne temsili yürüyüş ve basın açıklaması yapacak. (12.30)

-DGD-SEN, İstanbul Ümraniye'de bulunan Setur Genel Merkezi önünde işten atılan iki işçinin işe iade edilmesi talebiyle basın açıklaması yapacak. (12.00)

-İHD Diyarbakır Şubesi Hapishane Komisyonu, Diyarbakır Kadın Kapalı Hapishanesi'ndeki duruma ilişkin hazırladığı raporu dernek binasında açıklayacak. (12.30)

-Derya Elbasan'ı öldürme girişiminde bulunan Erol Elbasan hakkında açılan davanın 4. duruşması Kartal 19'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (14.00)