22 Eylül 2024 Pazar

ETHA GÜNDEM / 07 MART 2024

-Limter-İş sendikasının eğitim uzmanı Süleyman Yeter, ölümsüzlüğünün 25. yılında Alibeyköy’de bulunan mezarı başında anılacak. (11.00)

-DEM Parti İBB Eşbaşkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni, Tuzla İçmeler Köprüsünde işçilerle buluşacak. Ardından Kadıköy’de seçim çalışmalarını sürdürecek. (07.00/12.00)

-İnşaat-İş ve Emeğin Gücü, Dost İnşaat Proje Yönetim A.Ş.’de çalışan üyelerinin gasp edilmek istenen hakları için Kurtköy Teknopark içindeki Aselsan Şantiyesinde eylem yapacak. (12.00)

-Sendikaları "yüzde 2 barajını aşan ve aşmayan", sendikaların üyelerini ise "toplu sözleşme ikramiyesinden yararlananlar" ve bu ikramiyenin yaklaşık üçte birine denk gelen "toplu sözleşme desteğinden yararlananlar" olarak bölen düzenlemenin AYM tarafından iptal edilmesine ilişkin Tüm Bel-Sen Genel Merkezinde basın toplantısı düzenlenecek. (11.00)

-İHD İstanbul ve İzmir şubeleri, "Terörün Finansmanının Önlenmesi Yasası" kapsamında insan hakları savunucularına ve tutsak yakınlarına yönelik yargı baskısına ilişkin dernek binasında açıklama yapacak. (13.00)