2 Ekim 2024 Çarşamba

ETHA GÜNDEM / 01 NİSAN 2022

-Farplas işçileri direnişlerinin 59. gününde Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 Nolu Şube binasında basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

-İşten atılan Enerji-Sen üyesi işçiler, Başkent Elektrik Genel Müdürlüğü önünde eylem yapacak. (12.30)

-Sendika üyesi oldukları için işten atılan İzmir Büyükşehir Belediyesi işçileri, belediye binası önünde açıklama yapacak. (10.00)

-Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kadın Meclisi Sözcüsü Ayşe Acar Başaran, partisinin genel merkez binasında basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

-Aralarında HDP geçmiş dönem Eş Genel Başkanları ve MYK üyelerinin de bulunduğu 22'si tutuklu 108 kişinin yargılandığı Kobanê davasına, Sincan Hapishanesi Kampüsünde devam edilecek. (10.00)

-İnsan Hakları Derneği (İHD) Batman Şubesi, şubelerine yönelik baskı, tehdit ve kaçırma başvurularıyla ilgili olarak Atatürk Parkı'nda basın açıklaması yapacak. (13.30)

-İstanbul Tabip Odası, Covid-19 nedeniyle yaşamını yitiren Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu şahsında tüm meslektaşları için İstanbul Tıp Fakültesi (Çapa) ana girişinde anma etkinliği gerçekleştirecek. Ankara Tabip Odası da Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesinde açıklama yapacak. (12.30)