2 Ekim 2024 Çarşamba

ESP'ye dayanışma ziyaretleri sürüyor

ESP'ye yönelik gözaltı ve tutuklama saldırılarına karşı dayanışma ziyaretleri devam ediyor. Yapılan dayanışma ziyaretlerinde, faşizme karşı birleşik mücadeleye vurgu yapıldı.

HDK Eş Sözcüsü Sedat Şenoğlu ve SKM MYK üyesi Çiçek Otlu ile birlikte 17 sosyalistin tutuklanması üzerine ESP'ye dayanışma ziyaretleri devam ediyor.

HDP İl Eşbaşkanları Pakize Sinemillioğlu, Vezir Parlak ve HDK İl Eş Sözcüsü Fikret Çalağan, ESP Ankara İl Örgütü'ne dayanışma ziyaretinde bulundu. Dayanışma mesajının iletildiği görüşmede, saldırılara karşı ortak mücadelenin büyütülmesi gerektiğine dair görüşler paylaşıldı.

PARTİZAN'DAN ZİYARET
Partizan, İstanbul'daki Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) Genel Merkez İrtibat Bürosu'na dayanışma ziyaretinde bulundu.

Ziyarette faşizmin saldırılarına karşı birlikte mücadele etmenin önemi öne çıktı. Tartışmada her iki kurumda devletin saldırılarının her geçen gün tırmandırıldığı bu süreçte birlikte, yan yana gelerek mücadele etmenin ihtiyaç olduğu dile getirildi.

Omuz omuza mücadele etmenin zeminin bulunduğu, bunun bugün sadece operasyon vesilesiyle gündeme gelmediği vurgulandı. Birleşik mücadelenin tüm yol ve yöntemlerinin geliştirilmesinin ve bir çok politik gündem etrafında birlikte hareket etmenin önemi üzerine tartışmalar yürütüldü.