16 Eylül 2024 Pazartesi

ESP: Katil ABD, işbirlikçi AKP

ABD'nin İsrail'i korumak üzere gönderdiği USS Wasp gemisinin İzmir Limanı'na demirlemesine tepki gösteren ESP, "Soykırımcı katiller, suç ortakları ve işbirlikçilerine karşı özgür Filistin için Denizlerin ruhuyla sokağa, mücadeleyi büyütmeye" ifadelerini kullandı.

ABD'nin siyonist İsrail'i korumak üzere bölgeye gönderdiği gemilerden biri olan USS Wasp adlı amfibi hücum gemisi İzmir Limanı'na demirledi.

Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP), geminin İzmir Limanı'na demirlemesine tepki göstererek, "Filistin'de soykırım yapan siyonist İsrail'e yardıma giden kanlı katil ABD savaş gemisi İzmir limanına demirledi. Sözde Filistin halkının yanında olduğunu iddia eden faşist AKP emperyalist siyonist katillerle iş tutmaya, işbirliğine devam ediyor. Soykırımcı katiller, suç ortakları ve işbirlikçilerine karşı özgür Filistin için Denizlerin ruhuyla sokağa, mücadeleyi büyütmeye... Katil ABD defol! Katil ABD, işbirlikçi AKP!" ifadelerini kullandı.

SGDF: O GEMİ GİDECEK
Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) ise, "ABD'nin siyonist İsrail'i korumak için gönderdiği USS Wasp hücum gemisi İzmir Limanı'na demirledi. Filistin'in yanında olduğunu iddia edenler soykırım suçuna ortak olmaya devam ediyor. Soykırımcı katillerle ve onların suç ortaklarıyla mücadeleye devam edeceğiz. O gemi gidecek!" dedi.