19 Eylül 2024 Perşembe

Erdoğan ağzını bozdu: Eşek ölür....

Kayseri'de konuşan AKP Genel Başkanı Erdoğan, muhalefete yine hakaretlerle yüklendi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Kayseri'de partisinin kadın kolları kongresinde konuştu. Erdoğan, muhalefete hakaret yağdırdı. 
 
Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: "Şimdi birileri çıkmış, diyorlar ya, 'Cumhurbaşkanı adayı ekonomiyi iyi bilecek. Cumhurbaşkanı adayı yatırımlarıyla tanınmış olacak'. Nerede o cumhurbaşkanı, o aday nerede, Nerede o aday? Canım kardeşlerim. Ziya Paşa güzel söylemiş: Eşek zer-dûz palan vursa yine eşektir. Bir başka sözünde de şunu söylemiş: Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Biz eserlerimizle konuşuyoruz, eserlerimizle milletin karşısındayız. Bilemiyorum ana muhalefetin adayı neyle milletin karşısında?"
 
Yenikapı ruhunun şimdi 'Cumhur İttifakı'na dönüştüğünü söyleyen Erdoğan, "Şimdi ne var? Cumhur İttifakı var. Cumhur İttifakı'nda bütünleştik mi? Zira ümmetin buna ihtiyacı vardı, şimdi bunu yapıyoruz. Ayrılığa, gayrılığa son, artık birlik zamanı" diye konuştu. 
 
S&P'YE: HADDİNİ BİL!
 
Erdoğan, konuşmasında Türkiye'nin notunu düşüren kredi derecelendirme kuruluşu S&P'ye tepki gösterdi, "Biz çalışırken birileri de durmuyor. S&P diye bir kredi derecelendirme kuruluşu siyasi kararlar alıp bizim gerilediğimizi söylüyor. Haddini bil! Türkiye nerede siz neredesiniz? Biz zaten bunları dehledik. Artık onlara üyeliğimiz falan da yok. Ama onlar rahat durmuyor. Sen bu sınıfın öğretmeni değilsin. Öğretmeni olduğun yerlere bak" dedi.