4 Ekim 2024 Cuma

Çete lideri Çakıcı'dan kayyum rektör Bulu'ya destek

Çete lideri Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabından yayınladığı bir mektupta, Boğaziçi Ünivesitesi'ne kayyum rektör olarak atanan Melih Bulu'nun istifa etmemesini istedi.

Çete lideri Alaattin Çakıcı, Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne kayyum rektör atanmasının ardından başlayan öğrenci protestolarına ilişkin açıklama yaptı.

Çakıcı sosyal medya hesabından, el yazısıyla kaleme aldığı iki sayfalık bir mektup paylaştı. Boğaziçi Üniversitesi'nin Amerikalı Protestan misyonerler tarafından kurulmuş ve Osmanlı'yı zor duruma sokmak için faaliyet yürüten bir 'fesat yuvası' olduğunu öne süren Çakıcı, kayyum rektör Melih Bulu'nun istifasını isteyen öğrencileri 'terörist' olarak nitelendirdi.

Alaattin Çakıcı mektubunda 'terörist' öğrencilerin 'Cumhur İttifakı'na zarar vermek' için Melih Bulu'yu istifaya davet ettiğini savundu. Mektubunun sonunda Melih Bulu'ya seslenen Çakıcı, "Lütfen istifa etmeyin, istifa ederseniz bu terörist öğrencilerin önünü açarsınız. Bu kutlu ittifakta gedik açmaya hakkınız yok. Arkanızda Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve aziz milletimizin olduğunu unutmayınız" ifadelerini kullandı.