22 Eylül 2024 Pazar

Beştaş ve Çepni İstiklal'de halkı selamladı

DEM Parti İBB Eşbaşkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni, İstiklal Caddesi'nde halkı selamladı, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Eşbaşkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni, yerel seçim çalışmaları kapsamında İstiklal Caddesi'nde halkı selamladı.

Galatasaray Meydanı'ndan başlayarak Taksim Meydanı'na kadar devam eden yürüyüşe, DEM Parti milletvekili Çiçek Otlu'nun yanı sıra çok sayıda DEM Partili katıldı.

Halkla sohbet eden ve cadde üzerindeki esnafları ziyaret eden Beştaş ve Çepni, halktan da büyük destek aldı. Ziyaretlerde, halk AKP-MHP rejimine dönük şikayetleri, yaşadığı geçim sıkıntısını anlatırken, DEM Parti için "Mutlaka kazanacağız" mesajı verdi.

Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni ardından Şişli'de bulunan Egîdê Cimo Müzik Okulu'nu ziyaret etti. Öğrencilerin çalışmalarını izleyen Beştaş ve Çepni, daha sonra öğrencilerin çalışma odalarını gezdi.

Beştaş ve Çepni, daha sonra okul yöneticileri ile bir araya geldi. Çepni, bağlama eşliğinde türkü dinletisi gerçekleştirdi.