21 Eylül 2024 Cumartesi

Atan'ın direnişi 108. günde: İmamoğlu'nun vaatlerine kanmayın

İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatlerinin boş olduğunu söyleyen direnişçi Bilal Atan, İmamoğlu cumhurbaşkanı yardımcısı olursa daha çok işçinin mağdur edileceğini söyledi. İşten atılmasına karşı 108 gündür direnişte olan Atan, İmamoğlu'na belediyeye irade koyup işkencencileri işten atmasını ve işini kendisine iade etmesini istedi.

İBB'nin iştiraki Ağaç A.Ş.'de şeflerin önce işkencesine uğrayan daha sonra da işten çıkarılan Bilal Atan'ın İBB'nin karşısındaki Saraçhane Parkında direnişi 108. gününde.

"İBB Ağaç A.Ş.'de işkence ve işten atmaya karşı direnişteyim" pankartı önünde halklara seslenen ve İBB Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatlerine kanmama çağrısı yaptı.

"Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu ülkeyi gezerek sözler veriyor, geçen seçim verilen sözler ortada kaldı. Bu sefer de tutulmaz. Verilen vaatlerin hükmü yoktur. O makam da, belediyede olandan daha kötü olacak" dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun İYİP'le yakınlığına dikkat çeken Atan, "Cumhurbaşkanı yardımcısı olursa yine İYİP'le kol kola olacaktır. Ve daha çok işçi, halk mağdur edilecektir. İmamoğlu'nda biraz olsun ciddiyet varsa, İBB yönetimine irade koyarak, İş Kanunu'nu uygulatarak işkencencileri işten atsın ve beni işime iade etsin" ifadelerini kullandı.