2 Ekim 2024 Çarşamba

Ankara Cumhuriyet Başsavcısının dikkat çeken nişan harcaması

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, geceliği yaklaşık 10 bin TL olan Bodrum Mandarin Oriental Otel'e helikopterle giderek tatil yaptı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, inşaat mühendisi nişanlısı Ayça Dursun'la geceliği yaklaşık 10 bin TL olan Bodrum Mandarin Oriental Otel'e helikopterle giderek tatil yaptı.

Ahval'in haberine göre; Zonguldak Çaycumalı olan Başsavcı Kocaman, 26 Temmuz'da hemşehrisi olan inşaat mühendisi Ayça Dursun ile aile arasında yapılan törenle nişanlandı. 

Kocaman adli tatilden faydalanarak, Dursun ile birlikte geceliği yaklaşık 10 bin TL olan Bodrum'daki Mandarin Oriental Otel'de konakladı. Kocaman ve Dursun'u havalimanından alan özel helikopter otele kadar getirdi.

Dursun, helikopterle otele giderken çektiği videoyu instagram hesabından paylaştı.

Fotoğraflardan birinde Başsavcı Kocaman'ın üzerindeki Etro marka tişört ise dikkat çekti.

Türkiye'de başsavcı maaşları 12 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.

Bodrum Göltürkbükü'ndeki Mandarin Oriental Otel bölgenin en iyi otellerinden biri olarak biliniyor. 137 odalı otelde ayrıca konaklama için özel villalar bulunuyor. Plajında özel dinlenme ve güneşlenme kabinleri bulunan otelde dalış eğitimleri de veriliyor. Otel, eylül ayında iki kişilik konaklama için günlük 9 bin 387 TL fiyat veriyor.

Sabah Gazetesi 27 Temmuz'daki haberinde Kocaman'ın nişanlandığını yaptığı haberle duyurmuştu.