18 Eylül 2024 Çarşamba

8 yaşındaki Narin günlerdir kayıp

Günlerdir kayıp olan 8 yaşındaki Narin'in evine yirmi metre mesafede yakınları kan lekeleri buldu. 

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos'tan bu yana kayıp. Kırsal Tavşantepe mahallesinde 15.00 sıralarında Narin Güran'dan haber alamayan ailesinin yetkililere bildirmesi üzerine bölgede başlatılan arama çalışması sürüyor.

Narin'i için bölgede bulunan evler, sulama kanalı, mahallenin çevresi, kayalıkları ve tarlalarda arama çalışması yürütüldü.

Narin'in evine yaklaşık yirmi metre mesafede, yakınları kayalıklar üzerinde kan lekeleri buldu. Kan lekelerinin kime ait olduğunun belirlenmesi için çalışma başlatıldı. 

Anne Yüksel Güran, "Kızımın cesedini bile görsem şükredeceğim ama kızım yok" dedi. 

Baba Arif Güran da "Evladımın son görüldüğü an okula ait güvenlik kamerası görüntüsü. Kızım sanki yer yarıldı içine girdi. Ne terliğini ne tokasını ne elbisesini, hiçbir şeyini bulamıyoruz. Kızımın bir an önce bulunmasını istiyoruz. Gören, duyan bilen varsa kızımın yerini söylesin. Asılsız ihbarlardan dolayı telefonumu kapattım. Gerçek bir ihbar gelse bile bana ulaşamayacaklar. Asılsız olanlar arama yapmayı bıraksa belki gerçekten bilen biri arar."