22 Eylül 2024 Pazar

8 işçi, iş cinayetinde katledildi

İş cinayetleri artarak sürüyor. İSİG Meclisi'nin sosyal medyasında bugün yaptığı paylaşımlarda en küçüğü 26 en büyüğü ise 66 olan 8 işçi iş cinayetinde hayatını kaybetti. 

Patronların gereksiz maliyet olarak gördüğü için temin etmedikleri koruyucu donanım ekipmanlarının sağlanmaması nedeniyle iş cinayetleri sürüyor. İSİG Meclisi'nin Twitter paylaşımına göre bugün 8 işçi yaşanan iş cinayetlerinde hayatını kaybetti. 

ORDU BİR HEMŞİRE YAŞAMINI YİTİRDİ
Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hemşire olan 42 yaşındaki Yasemin Çelebi, gece nöbetinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 

MALATYA'DA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 5 İŞÇİ AĞIR YARALANDI
Malatya Yeşilyurt'ta TOKİ  inşaatında vincin kırılan bomunun üzerine düşmesi sonucu Mesut Gündoğan, Fatih Kızılkaya ve ismi öğrenilemeyen bir işçi yaşamını yitirdi iki işçi de ağır yaralandı. 

URFA'DA BİR İŞÇİ ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI
Urfa'nın Haliliye'de beton şantiyesinde beton mikserinin içindeki kalıplaşan betonu kırarken 35 yaşındaki Mehmet Yıldız, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. 

MANİSA'DA BİR İŞÇİNİN ÜZERİNE PERDE DUVARI DEVRİLDİ
66 yaşındaki inşaat ustası Hasan Çavuş, Manisa Kırkağaç'ta çalıştığı zeytinyağı fabrikası inşaatında üzerine perde duvarın devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi. 

BURSA'DA 64 YAŞINDAKİ İNŞAAT İŞÇİSİ ÖLÜ BULUNDU
Bursa'nın İnegöl ilçesinde tadilat yaptığı dört katlı apartmanın merdiveninde 64 yaşındaki inşaat işçisi Ömer Tunç'un cansız bedeni bulundu. 

26 YAŞINDAKİ İŞÇİYE YOLCU TRENİ ÇARPTI

26 yaşındaki Ziraat Mühendisi Şükrü Sever, Manisa Şehzadeler'de çalıştığı Sibaş Fabrikası'nda biber bakmak için tarlaları dolaşırken kullandığı hafif ticari araca hemzemin geçitte yolcu treninin çarpması sonucu hayatını kaybetti.