5 Ekim 2024 Cumartesi

ODTÜ'de merdivenleri yeniden gökkuşağı renklerine boyandı

ODTÜ Rektörlüğü, öğrencilerin gökkuşağı renklerine boyadığı merdivenlere adeta savaş açtı. Rektörlük önce griye sonra da kırmızı beyaza boyadı ancak öğrenciler pes etmedi. Merdivenler bugün yeniden gökkuşağı renklerine boyandı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rektörlüğü'nün griye boyamasının ardından öğrencilerin yeniden gökkuşağı renklerine boyadığı merdivenler, sokağa çıkma yasağının başladığı günü fırsat bilen Rektörlük tarafından bu kez de kırmızı beyaza boyanmıştı.

ODTÜ yönetiminin milliyetçilik soslu bu hilesine meydan vermeyen öğrenciler merdivenleri yeniden gökkuşağı renklerine boyadı.

NE OLMUŞTU?
ODTÜ öğrencileri, okul kampüsü içindeki bazı merdivenleri gökkuşağı renkleriyle boyamış ancak öğrencilerin rengarenk boyadığı merdivenler 29 Mart günü sabaha karşı okul yönetimi tarafından tekrar griye boyanmıştı.

Öğrencilerin 30 Mart'ta yeniden gökkuşağı renklerine boyadığı merdivenler, sokağa çıkma yasağının başladığı günü fırsat bilen ODTÜ Rektörlüğü tarafından bu kez de kırmızı beyaza boyatılmıştı.