5 Ekim 2024 Cumartesi

Erdoğan'ın koruması Hakan Tek deste deste para saçtı

Cumhurbaşkanlığı'nda yakın koruma olduğu belirtilen Hakan Tek adlı kişinin de para görüntüleri ortaya çıktı. Tek, milyonlarca liralık Mesarati marka araç kullandığı, araç direksiyonunda Rabia işareti yaparak bira içtiği görüldü.

AKP Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın kuzeni ve aynı zamanda danışmanı olan Ömer Işık'ın balya balya euro ile ortaya çıkan görüntülerinin ardından Cumhurbaşkanlığı'nda yakın koruma olduğu belirtilen bir kişinin de para görüntüleri çıktı.

AKP'nin genel merkezinde büro personeli olarak çalışan Kürşat Ayvatoğlu'nun uyuşturucu kullandığı görüntüyü ortaya çıkaran Twitter hesabı bu kez Hakan Tek adlı kişiye ait paylaşım yaptı. "AKP Çocukları" adlı hesap, cumhurbaşkanı koruması olduğu belirtilen bir kişiye ait bir hesabı inceledi.

Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski Başbakan Binali Yıldırım'la da fotoğrafları bulunan Hakan Tek adlı kişinin TikTok hesabından paylaştığı videoda para görüntüleri yer aldı.

Söz konusu videoda Hakan Tek'in yüzlerce lirayı saçtığı görülüyor. Yine bir başka videoda ise aynı kişi deste deste Euro paylaşıyor.

Cumhurbaşkanlığı'nın yakın koruması olduğu iddia edilen kişinin milyonlarca liralık marka araç kullandığı, araç direksiyonunda Rabia işareti yaptığı da görüntülere yansıyor.