27 Eylül 2024 Cuma

'Yoldaşımız Onur Kopran depremde yaşamını yitirdi'

Mücadele Birliği Dergisi, Antakya temsilcileri Onur Kopran’ın depremde yaşamını yitirdiğini duyurdu. 

Mücadele Birliği Dergisi, yaptığı yazılı açıklama ile Antakya temsilcileri Onur Kopran’ın depremde hayatını kaybettiğini duyurdu.

Yapılan yazılı açıklamada, Onur Kopran’ın 15 Temmuz darbesinin ardından Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Antakya Ayışığı Ekin Sanat Derneği’nde tiyatro çalışmaları yürüttüğü hatırlatıldı.
Onur Kopran’ın Ayışığı Derneği’ndeki çalışmalarının yanı sıra Önsöz Dergisi Yazı Kurulu üyesi ve Mücadele Birliği Platformu Antakya Temsilcisi olduğu kaydedildi.

Onur Kopran’ın bir ay önce evinde geçirdiği bir kaza sonucu beyin kanaması geçirdiğini, bir süre yoğun bakımda kaldığını ardından evinde tedavisini sürdürdüğünü belirten Mücadele Birliği Platformu, “Depreme evde tedavisi sürerken yakalandı” dedi.

Mücadele Birliği Dergisi açıklamasında şunları belirtti: “Deprem, binlercemizi aramızdan aldı. Yoldaşımız da, belki de sayıları kısa sürede on binleri geçecek olan bu binlerimizden biri.Yoldaşımız şahsında depremde yaşamını yitiren herkesi saygıyla anıyor, yoldaşlarımıza, ailesine, tüm sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.”