29 Eylül 2024 Pazar

Turkuaz hedef aldı, Laçin yanıt verdi: Bir kadını ezememek delirtiyor çünkü

  Turkuaz Medya, Berna Laçin'i hedef göstererek, Laçin'in yer aldığı reklamları yayınlamayacağını açıkladı. Kararın ardından bir çok kez olduğu gibi trollerce hedef gösterilen Laçin, "Bir kadını ezememek delirtiyor çünkü" tepkisi gösterdi.

Turkuaz Medya. iktidara yönelik eleştirilerde bulunan sanatçı Berna Laçin'in yer aldığı reklamları yayınlama kararı aldı. Sabah-ATV'nin bağlı olduğu Turkuvaz Medya Grubu açıklamasında "Sosyal medya paylaşımları ile toplumun milli ve manevi duygularını rencide edici açıklamalar yapan Berna Laçin'in yer aldığı hiçbir reklama yayınlarımızda yer vermeyeceğimizi açıklamakta fayda görüyoruz" ifadelerini kullanarak, Berna Laçin'i hedef gösterdi.

Açıklamada hakaret içeren sözler de sarf eden Turkuaz Medya, "Berna Laçin'in ünlü markaların ekran yüzü olarak ulusal medya kuruluşlarında boy göstermesini kabul etmiyoruz" dedi.

Berna Laçin ise yeni projesi için yapılan basın toplantısının haberini yaptılarını söyledi. "Kötülük ve yalan sınır tanımıyor. Pek aldırmam normalde ama bu defa çizgi çok aşıldı. Beni yayımlayan Sabah-ATV Turkuvaz M. bugün ortada hiçbir şey yokken, geçmişe dönük iftira ve mesnetsiz iddialarda bulunmuştur. Bu suni gündemin parçası olmamak için konuyu kapatıyorum ve hukuka başvuruyorum" dedi.

AKP iktidarı karşısındaki eleştirel tutumuyla bilinen ve daha önce de iktidarı rahatsız eden açıklamaları nedeniyle sosyal medyada trollerce hedef gösterilen Laçin, yine hedef alınmasına gönderme yaparak “Bir kadını ezememek delirtiyor çünkü…" dedi.