26 Eylül 2024 Perşembe

SGDF'nin Twitter hesabı erişime engellendi

Sosyalist gençlere yönelik tutuklama saldırısının ardından şimdi de Twitter hesabına erişim engeli getirildi. "@sgdfiletisim_" adresini kullanmaya başlayan SGDF, "Faşizmin saldırılarına karşı çelikten irademiz, sarsılmaz cesaretimiz var. Gün bu cesaret ve iradeyi büyütme günü" diyerek üyelik formunu paylaştı, mücadeleci gençlere SGDF'de örgütlenme çağrısı yaptı.

Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) ve Özgür Gençlik dergisinin, Twitter hesaplarına erişim engeli getirildi.

SGDF Eş Genel Başkanları Yaren Tuncer ve Okan Danacı'nın da aralarında bulunduğu 9 kişinin 12 Mart sabahı evleri basılarak gözaltına alınması ve 15 Mart günü tutuklanmasının ardından gelen sosyal medya erişim engeline sosyalist gençler yeni hesap açarak yanıt verdi.

"@sgdfiletisim_" adresini kullanmaya başlayan SGDF, "Faşizmin saldırılarına karşı çelikten irademiz, sarsılmaz cesaretimiz var. Gün bu cesaret ve iradeyi büyütme günü" diyerek üyelik formunu paylaştı, mücadeleci gençlere SGDF'de örgütlenme çağrısı yaptı.