27 Eylül 2024 Cuma

SEVADER çalışanı 70 yaşındaki kadını darp etti

Samandağ'da 70 yaşında kadın ve oğlu mazot çaldıkları iddiasıyla bölgede yardım dağıtan SEVADER çalışanı Levent Duran tarafından darp edildi.

Maraş merkezli depremler sonrası en çok yıkıma uğrayan kentlerden biri olan Hatay'ın Samandağ ilçesinde 70 yaşında bir depremzede kadının evi "Mazot çaldınız" denilerek basıldı, kadın ve oğlu ağır bir şekilde darp edildi.

Yaşlı kadının kızı Seçil Kıran, 70 yaşındaki kalp hastası annesinin Samandağ Eğitim Vefa Anlayış Derneği (SEVADER) çalışanı Levent Duran tarafından darp edildiğini duyurdu. Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde kadın yaşadıklarını anlatarak, evinin basılarak mazot arandığını, kendilerinde mazot olmadığını söylemesine rağmen aramanın sürdüğünü, oğlunun eve gelmesi sonrası evi basanlarla konuşarak durdurmaya çalıştığını ancak grubun oğlunu darp ettiğini belirtti.

Oğlunun darp edilmesine engel olmak için kendisinin araya girmeye çalıştığını ve bu sırada tekme, yumruklarla kendisinin darp edildiğini kaydetti. Kan kustuğunu ve bayıldığını belirten kadı; kalp ve astım hastası olduğunu, belinde 8 platin bulunduğunu söyledi. 70 yaşında olduğunu ifade eden kadın, yüzünde beş kırık olduğunu ve bir dizi ameliyat geçirmesi gerektiğini dile getirdi.

Darp edilen kadın Adana Balcalı Hastanesine sevk edildi.