26 Eylül 2024 Perşembe

Kılıçdaroğlu HDP görüşmesi ertelendi

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP'ye yarın yapacağı görüşme bilinmeyen bir tarihe ertelendi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile yarın gerçekleştireceği görüşme ertelendi.

HDP, "Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun partimize ziyareti program yoğunluğundan dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir" açıklaması yaparken, görüşmenin ne zaman yapılacağı ise belirsizliğini koruyor. 

Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanlarının görüşmesi, 18 Mart Cumartesi günü saat 13.00'te HDP Genel Merkezi'nde gerçekleşecekti.

Kemal Kılıçdaroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu'na yakınlığıyla bilinen Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır ile görüştü. Görüşme sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, HDP ziyaretinin ertelenmesine ilişkin "Onu bana sormayacaksınız arkadaşlar, ev sahibine soracaksınız" dedi. Kılıçdaroğlu, bugün saat 15.00’te de Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Nüseyin Baş ile bir araya gelecek.