29 Eylül 2024 Pazar

HBDH Nagihan Akarsel Milisleri Torbalı'da sabotaj eylemi düzenledi

HBDH milisleri, Süleymaniye'de silahlı saldırı sonucu katledilen Jineoloji Akademisi üyesi Nagihan Akarsel anmak için Torbalı'da bir kağıt fabrikasını ateşe verdi.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Nagihan Akarsel Milisleri, Torbalı'da bir kağıt fabrikasına yönelik sabotaj eylemi düzenledi.

Torbalı Yedi Eylül Mahallesindeki bir kağıt fabrikasını ateşe verdiklerini açıklayan HBDH milisleri, "Düşman hain, düşman gaddar! Doğrudan ve iyilikten yana olan her şeyi yok etmek için sinsice saldırıyor. Kadınların özgürlüğü, faşist devletin en büyük korkusu. Bu yüzden alçakça suikast yapmaktan çekinmiyor" diye belirtti.

Acımasız bir savaş sürdüğünü kaydeden HBDH milisleri yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Faşist devlet tüm emekçileri, halkları esir almak için, sindirmek için bütün gücüyle saldırıyor. Bu savaşa karşı halklarımız ancak devrimci zor yöntemleriyle kazanabilir. Düşmanın askeri, siyasi ve ekonomik tüm birimleri devrimci şiddet eylemlerinin hedefidir. Her yerde düşmana irili ufaklı, ama sürekli darbeler vurarak onu yenebiliriz ve yeneceğiz! Kahrolsun kadın düşmanı faşist düzen! Faşizmi yıkacağız, özgürlüğü kazanacağız!"