29 Eylül 2024 Pazar

Güllübudak: Suruç için adalet istemekten vazgeçmeyeceğim

Suruç ailelerinden Nurcan Güllübudak, tutsak edildiği Silivri Hapishanesinden Suruç Aileleri İnisiyatifi'ne mektup gönderdi. Güllubudak, "Her ayın 20'sinde Suruç için adalet istemekten asla vazgeçmeyeceğiz" dedi. 

Komplo ve bir itirafçının yalan beyanıyla tutuklanan Suruç ailelerinden Nurcan Güllübudak tutsak olduğu Silivri Hapishanesinden mektup gönderdi. 21 Ağustos 2022'de tutsak edilen Güllübudak'ın Suruç Aileleri İnisiyatifi'ne gönderdiği mektupta şu ifadeler yer aldı:

"Bunca yıldır sokak sokak, mahalle mahalle yürüttüğümüz 'Suruç için adaelt herkes için adalet' mücadelesi bizleri kocaman bir aile haline getirdi. Ortak acılarımızı, özlemlerimizi ve adalet arayışımızı aile olmanın harcı yaptık. Dayanışmak, birbirimize en büyük zenginliği oldu. 

Polis komplosu ile gözaltına alınıp tutuklandığım günden bu yana göstermiş olduğunuz sahiplenme ve dayanışma; duvarların ardından bile bana güç ve moral verdi. 

Biliyorum ki en kısa zamanda bu hukuksuz durum son bulacak ve adalet mücadelemizde yine yan yana omuz omuza olacağız. Her ayın 20'sinde Suruç için adalet istemekten asla vazgeçmeyeceğiz.

Hepinizi saygı, sevgi özlemle kucaklıyorum."