27 Eylül 2024 Cuma

AKP'li Maraş Belediye Başkanının korumaları depremzede ve gazeteciyi itekledi

AKP'li Maraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, günler sonra koruma ordusuyla geldiği Ebrar Sitesi enkazında gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Güngör'ün korumaları Fox TV muhabiri ve yakınlarını kaybeden depremzedeyi itekledi.

Maraş merkezli iki büyük depremde 250 kişinin yaşamını yitirdiği Ebrar Sitesine günler sonra koruma ordusuyla gelen AKP'li Maraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, halkın acısını paylaşmak yerine terör estirdi.

AKP'li Belediye Başkanı Güngör'e Ebrar Sitesindeki yıkımla ilgili soru sormak isteyen Fox TV muhabirini bir koruma elinden tutarak engelledi. Güngör soruya yanıt vermeden hızla aracına binmeye çalışırken, korumaları da soru sorma konusunda ısrar eden muhabiri itekleyerek uzaklaştırmaya çalıştı.

Bu sırada 12 bloktan oluşan ve 8 bloku yıkılan 250 kişinin yaşamını yitirdiği ebrar sitesinde yakınlarını kaybeden bir kişi belediye başkanına tepki gösterdi. AKP'li belediye başkanının korumaları bu kez kez "Dört enkazım var" diyen depremzedeye vurarak uzaklaştırmaya çalıştı. Depremzede, Güngör'ün korumalarına "Ne vuruyorsun" diyerek tepki gösterdi.