27 Eylül 2024 Cuma

8 yaşındaki Miray harçlığını depremzedelerle paylaştı

Antakya Harbiye'ye gelen yardım kolilerinden 8 yaşındaki bir Miray Nehir'in mektubu ve harçlığı çıktı. Miray Nehir, mektubunda "Çok aklımızda kaldınız sizi çok seviyoruz" dedi.

Depremden en yoğun olarak etkilenen kentlerden biri olan Antakya'da, Defne ilçesi Harbiye Mahallesi'nde dayanışma sürüyor. Yapılan çağrıların ardından birçok kentten yardımlar gelirken, 8 yaşındaki Miray Nehir harçlığını depremden etkilenenlerle paylaştı.

Gönderilen bir yardım kolisine "Çok üzüldük" başlıklı bir mektup ekleyen Miray Nehir, şu ifadeleri kullandı: "Merhaba benim adım Miray Nehir Ö. 3. sınıftayım ve kardeşimin adı Emir Baybars. Ablamın adı Azra İrem 16 yaşında ben 8 yaşındayım. Kardeşim 3 yaşında size bağış yaptık. Bu mektup size Antalya'dan geliyor. Mektubun içinde size kendi harçlığımdan 20 lira verdim. Sizi haberlerde gördük çok üzüldük. Annem gece gündüz çok üzüldü biz de üzüldük. Çok aklımızda kaldınız sizi çok seviyoruz."

Miray Nehir ve ailesinin gönderdiği koliden, yiyeceklerin yanı sıra çocuk kitapları ve Miray Nehir ile kardeşinin çizdiği resimlerde çıktı.